• Gastel Sfeer
  • Gastelsedijk zuid 8A
  • 4751VE Oud Gastel
  • Tel: 0165 512266

Sfeervol genieten.

ETEN EN DRINKEN

In de prettige, ontspannen en gemoedelijke sfeer van het oudbruine café en het royale buitenterras kunt u altijd terecht voor een heerlijke versnapering. Van een kop goede koffie tot een goed gevuld bord met diverse specialiteiten uit de keuken.

 

Voor een lunch, diner en lekkernij voor zowel bij de borrel als koffie bent u bij Gastel Sfeer aan het juiste adres. Gastel Sfeer beschikt over een variërende menukaart voor lunch en diner. Naast de bekende klassiekers zijn er ook regelmatig wisselende specialiteiten,  waarbij mosselen in het seizoen niet ontbreken.

 

Ook voor een gezellige high tea, een verfrissende high bier of een ontspannen high wijn kunt u bij Gastel Sfeer terecht. Voor grote groepen heeft Gastel Sfeer verschillende mogelijkheden. Gastel Sfeer stelt graag verschillende lunch- of dinermenu’s voor u op, daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een eigen menu samen te stellen uit de bestaande menukaart, de verschillende buffetmogelijkheden of barbecuepakketten. Gastel Sfeer is ook uitermate geschikt voor een gezellige borrel aan de bar onder het genot van verschillende hapjes. 


MENUKAART


U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Attributes Slider Disabled in Composer