• Gastel Sfeer
  • Gastelsedijk zuid 8A
  • 4751VE Oud Gastel
  • Tel: 0165 512266

Sfeervol genieten.

Feesten

Alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag

Binnen het algemeen aanvaardbare is eigenlijk alles mogelijk bij Gastel Sfeer. Van verjaardag tot bedrijfsborrel, het kan allemaal! De nostalgische Sfeerschuur is geschikt voor grote groepen en het oudbruine café is een prettige accomodatie voor een intiem feest.

 

Als u als wens een barbecue, buffet of een andere versnapering heeft, is dat door Gastel Sfeer te realiseren. U heeft keuze uit verschillende barbecue- en buffet pakketten met variërende prijzen. Eventueel kan er voorafgaand aan het feest een prijsafspraak gemaakt worden wat betreft de consumpties.

 

De muziekverzorging kan geheel volgens uw wens worden vervuld. U kunt zelf uw feestje samenstellen en Gastel Sfeer adviseert u graag met het maken van de juiste keuzes!

 

Kortom Gastel Sfeer heeft alles wat uw feest nodig heeft om er een onvergetelijke dag van te maken.

 

Een Sfeervol trouwfeest in een karakteristieke boerenschuur.

Een bijzondere plek voor een huwelijksfeest!


De ‘Sfeerschuur’ is een unieke locatie om een onvergetelijk huwelijksfeest te beleven! De ‘ouwe koeienstal’ is omgetoverd tot een prachtige nostalgische feestlocatie, waar alle ingrediënten voor een geslaagd feest aanwezig zijn. De robuuste materialen, mooie houten balken en authentieke elementen vormen het décor voor een trouwlocatie met karakter. De Sfeerschuur heeft een karakteristieke en eigentijdse uitstraling, grenzend aan een prachtig buitenterras en is voorzien van allerlei audiovisuele apparatuur.

 

Als jullie een wens hebben voor een heerlijk diner, een gezellige barbecue of een bourgondisch buffet, is dat door Gastel Sfeer te realiseren. De muziekverzorging kan geheel volgens jullie wens worden vervuld. Tijdens jullie huwelijksdag bij Gastel Sfeer, zal het jullie en jullie gasten aan niets ontbreken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd door ons gastvrije team. Gastel Sfeer zal jullie, eventueel in nauwe samenwerking met jullie eigen ceremoniemeester, gedurende de gehele dag begeleiden. Uiteraard wordt het programma samengesteld naar jullie wensen.

 

Stap letterlijk in het huwelijksbootje..

Wat zou romantischer zijn dan deze uitdrukking letterlijk te nemen..

 

De dag waarop jullie elkaar het jawoord geven, moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden. Wat is dan beter dan letterlijk in het huwelijksbootje te stappen. Stap aan boord van de sloep voor een idyllische tocht op het mooie Mark-vlietkanaal. Vaar langs de prachtige omgeving rondom Gastel Sfeer met aansluitend de aankomst bij de aanlegsteiger gelegen bij Gastel Sfeer. Vanaf de steiger loop je rechtstreeks over de rode loper de feestlocatie binnen, waar de gasten jullie al op staan te wachten. Een unieke aankomst op jullie huwelijksfeest, in stijl en romantisch!

 

Kortom Gastel Sfeer heeft alles wat jullie huwelijksdag nodig heeft om er een onvergetelijke dag van te maken! Kom eens langs om de Sfeerschuur te bewonderen en ontdek de nostalgische sfeer van de prachtige ruimte en de mooie omgeving.

 

Contact:

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de mogelijkheden voor een besloten feest te bespreken. 

Attributes Slider Disabled in Composer